Vill du göra arbetskollegorna och dina kunder glada? Är ditt mål att satsa mycket på marknadsföring?

Då kan du slå två flugor i en smäll genom att ge bort profilkläder, ett av de mest effektiva sätten att göra reklam för sitt företag!

Här handlar det inte om irriterande broschyrer i brevlådan eller störande snuttar på TV utan om artiklar som kommer att användas mycket och som kommer att glädja mottagarna.

Profilkläder kan vara hur billiga eller dyra som helst, det beror helt på hur mycket du vill satsa, men det är viktigt att alltid använda sig av bra leverantörer som har god kvalitet på sina varor.

Om man ger en välgjord tröja eller jacka, till exempel, kommer de att användas mycket, vilket får ens logo att synas på vitt skilda ställen.

Utbudet är enormt och beroende på vem som är mottagare kan du alltid hitta plagg som passar alla perfekt – det enda du behöver bestämma är vilken målgrupp du har.

Är det anställda som du vill ska ha på sig kläder i samma färger och tryck eller är det kunder som du vill ska använda kläderna på sin fritid. Vill du ha specialkläder för en kommande mässa under vilken du dessutom vill dela ut gratis t-shirts?

Vill du ge en hel kollektion med profilkläder till extra uppskattade medarbetare?

Tröjor, träningskläder, mössor, regnrockar, paraplyer, termosar, strumpor, sportflaskor, pennor, kepsar, slipsar, knappar, halsdukar, handdukar, jackor och pannband – det finns hur mycket som helst att välja på!

Du kan välja klara, sprakande färger eller jordnära och diskreta. Du kan placera logon upp eller ned, göra den stor eller liten…valet är ditt. Huvudsaken är att du känner att kläderna representerar ditt företag väl och för det behövs god smak och kvalitet – resten sköter sig självt då den som får ett sådant plagg kommer att uppskatta det mycket!