Profilkläder kan och bör vara en viktig del av hur ni skapar och bygger upp ert varumärke och på så vis bygger upp framtida affärer. Allt för många företag skipapr att ta sina profilkläder seriöst och går runt i tråkiga och överprisade plagg som inte stärker deras varumärke.

Det är varken svårt eller behöver bli dyrare att handla RÄTT profilkläder. Ni behöver bara ge det lite extra tid och åtanke för att det ska bli bra!

Ett första steg på vägen är att kolla in utbudet online, där kan ni få idéer och inspiration. Ett stort utbud av profilkläder finner ni på tsreklam.se.

Scrolla runt på olika hemsidor och leta efter kläder som ni tycker utstrålar de värden som ni vill att era profilplagg ska hålla.

Välj också plagg som ni vet att era anställda kommer vilja bära, att ta det absolut billigaste kan ibland bli dumsnålt då era anställda inte kommer trivas i era profilkläder vilket kan resultera i ett sämre arbete.

profilkläder

Ni kan även ta hjälp av en leverantör som ni tillsammans med kan välja ut plagg som stärker ert varumärke.

Välj plagg som passar med er grafiska profil och som passar ihop med ert övriga pr material (om ni är nöjda med det dvs, annars är det dags att kolla på om ni inte ska uppdatera er grafiska profil helt och hållet).

När ni funnit en stil och modeller som ni tycker passar är det dags att jaga bäst pris. Kolla runt på olika siter och välj ut 2-3 leverantörer som ni tycker håller bra priser. De flesta hemsidor har samma produkter så ni kan enkelt jämföra priser.

Kontakta företagen och be dem ge er sitt bästa pris. Då kan ni sedan jämföra och välja den leverantör som ger er mest valuta för pengarna!

När ni fått det bästa priset är det dags att välja tryckdesign. Be leverantören ordna förslag, de är proffs och vet oftast bäst hur ett varumärke ska placeras för att det ska se snyggt och cleant ut och inte förstöra vare sig kläderna eller er logo.